Динамична лятна ваканция

Работим през цялото лято!

Уютна и комфортна обстановка.

Незабравими лагери и екскурзии.

Отдадени преподаватели.

Оптимални цени и различни варианти за посещение.

Разнообразна и Целенасочена

Лагери

Имаме зад гърба си над 10-ина успешно реализирани лагера – през лятото, пролетта и зимата!

Местата, които сме посетили :
Калифер – Калофер/ 4 летни лагера/
ЯЕВ – с.Соколица/ 2 лагера – пролетен и летен /
Еко комплекс Флора – с.Паталеница
Хижа Здравец
Комплекс Ливадите – с.Дебращица
Мезек – първия летен лагер

  КЪМ…

  Екскурзии

  Nullam molestie elit a mi ultricies, eget ultricies ex sollicitudin. Etiam mollis, neque vel commodo ullamcorper, felis quam egestas quam, nec tempor arcu erat et nisi.

   КЪМ…

   Програма

   Nullam molestie elit a mi ultricies, eget ultricies ex sollicitudin. Etiam mollis, neque vel commodo ullamcorper, felis quam egestas quam, nec tempor arcu erat et nisi.

    КЪМ…
    Запиши се сега

    Вместо Реклама

    „Детска планета“ е частна занималня, която открих благодарение на една друга майка. Това е място, на което водя сина си в дните, в които няма училище или е във ваканция, а аз трябва да съм на работа. В такива дни моето дете е там – с г-н Банков и екип от професионалисти.

    Държа да отбележа името на г-н Румен Банков – човек от тези, които си мислиш, че вече не съществуват. Човек, който освен да преподава на сина ми, е и пример.Пример за това, как да подадем ръка, как да разберем ближния и как да сме приятели, въпрекивъзрастта.Надявам се повече хора да имат възможността да се запознаят с него! Аз и синът ми имаме този късмет!

    Занималнята, като такава е едно изключитено приятно и уютно място! Освен времето, в което децата се подготвят с учебния материал, на тях им се осигуряват различни видове дейности – кино, разходки, спорт, уроци по готварство(ядох баница, приготвена от сина ми) и много други приятни занимания!

    Изключително приятно бях изненадана от кутията, която събира „електроника“ – телефони, таблети и т.н..- все неща, които не са необходими на децата, докато са там! Винаги мжете да откриете детето си, чрез преподавателите. А липсата на електроника в часовете, в които синът ми прави други неща, за мен е повече от похвално! Дори аз самата не мога да му отдля толкова време, без да прибегна до електроника!

    Тази занималня е място, на което се научават нови неща!
    Създават се нови приятелства!Пораства се!

    „Детска планета“ е занималня, която бих препоръчала на всеки, който трябва да повери най-скъпото си!

    С уважение и благодарност към г-н Банков и екипа му!

    Мария Балджиева

    Най-доброто място за занимания на децата ни – „Днес отново беше страхоте ден!“ – така се прибира сина ми след деня прекаран в „Детска планета“!

    Дима Панджилова

    „Отлични учители, чудесни занимания, щастливи деца! Силно препоръчваме Детска планета на всички родители.“

    Иглика Цекова

    „Децата са щастливи там, най-добрата препоръка“

    Димитър и Мира Яневи