Вместо Реклама

„Детска планета“ е частна занималня, която открих благодарение на една друга майка. Това е място, на което водя сина си в дните, в които няма училище или е във ваканция, а аз трябва да съм на работа. В такива дни моето дете е там – с г-н Банков и екип от професионалисти.

Държа да отбележа името на г-н Румен Банков – човек от тези, които си мислиш, че вече не съществуват. Човек, който освен да преподава на сина ми, е и пример.Пример за това, как да подадем ръка, как да разберем ближния и как да сме приятели, въпрекивъзрастта.Надявам се повече хора да имат възможността да се запознаят с него! Аз и синът ми имаме този късмет!

Занималнята, като такава е едно изключитено приятно и уютно място! Освен времето, в което децата се подготвят с учебния материал, на тях им се осигуряват различни видове дейности – кино, разходки, спорт, уроци по готварство(ядох баница, приготвена от сина ми) и много други приятни занимания!

Изключително приятно бях изненадана от кутията, която събира „електроника“ – телефони, таблети и т.н..- все неща, които не са необходими на децата, докато са там! Винаги мжете да откриете детето си, чрез преподавателите. А липсата на електроника в часовете, в които синът ми прави други неща, за мен е повече от похвално! Дори аз самата не мога да му отдля толкова време, без да прибегна до електроника!

Тази занималня е място, на което се научават нови неща!
Създават се нови приятелства!Пораства се!

„Детска планета“ е занималня, която бих препоръчала на всеки, който трябва да повери най-скъпото си!

С уважение и благодарност към г-н Банков и екипа му!

Мария Балджиева

Най-доброто място за занимания на децата ни – „Днес отново беше страхоте ден!“ – така се прибира сина ми след деня прекаран в „Детска планета“!

Дима Панджилова

„Отлични учители, чудесни занимания, щастливи деца! Силно препоръчваме Детска планета на всички родители.“

Иглика Цекова

„Децата са щастливи там, най-добрата препоръка“

Димитър и Мира Яневи