ЗА УЧЕНИЦИТЕ

В рамките на Учебната занималня децата се учат да учат!!!

какво трябва да знаем

Организация

За Учебната занималня са осигурени :
– транспорт /от или до училище/
– обяд /кетъринг/
– закуска /блок маса/
и разбира се учебна подготовка в зависимост от поставените задачи.

Осигурени са всички необходими помощни средства, както и адекватна помощ от учители, съобразно с последните изисквания на МОН.

  КЪМ…

  Записване

  Записването става, чрез внасяне на депозит в размер на 250.00лв. като гаранция за сериозността на намеренията на родителя/той се приспада равномерно от месечната такса през учебната година/.

  Месечната такса се определя от брой учебни дни в съответния месец и включва учебна занималня, храна /обяд +закуска/ и транспорт /от и до училище/.

  Осигурени са всички необходими условия и помагала за ползотворна учебна подготовка /включва както задължителната домашна работа , така и допълнителни упражнения , съобразени с предстоящите проверки в училище – тестове, самостоятелни работи, проекти и т.н /

   КЪМ…

   Виртуален учител по математика

   Комфортът да се обучават независимо от мястото, на което се намират, и възможността да избират подходящо за тях време за провеждането на занятията.

    КЪМ…
    Запиши се сега

    Вместо Реклама

    „Детска планета“ е частна занималня, която открих благодарение на една друга майка. Това е място, на което водя сина си в дните, в които няма училище или е във ваканция, а аз трябва да съм на работа. В такива дни моето дете е там – с г-н Банков и екип от професионалисти.

    Държа да отбележа името на г-н Румен Банков – човек от тези, които си мислиш, че вече не съществуват. Човек, който освен да преподава на сина ми, е и пример.Пример за това, как да подадем ръка, как да разберем ближния и как да сме приятели, въпрекивъзрастта.Надявам се повече хора да имат възможността да се запознаят с него! Аз и синът ми имаме този късмет!

    Занималнята, като такава е едно изключитено приятно и уютно място! Освен времето, в което децата се подготвят с учебния материал, на тях им се осигуряват различни видове дейности – кино, разходки, спорт, уроци по готварство(ядох баница, приготвена от сина ми) и много други приятни занимания!

    Изключително приятно бях изненадана от кутията, която събира „електроника“ – телефони, таблети и т.н..- все неща, които не са необходими на децата, докато са там! Винаги мжете да откриете детето си, чрез преподавателите. А липсата на електроника в часовете, в които синът ми прави други неща, за мен е повече от похвално! Дори аз самата не мога да му отдля толкова време, без да прибегна до електроника!

    Тази занималня е място, на което се научават нови неща!
    Създават се нови приятелства!Пораства се!

    „Детска планета“ е занималня, която бих препоръчала на всеки, който трябва да повери най-скъпото си!

    С уважение и благодарност към г-н Банков и екипа му!

    Мария Балджиева

    Най-доброто място за занимания на децата ни – „Днес отново беше страхоте ден!“ – така се прибира сина ми след деня прекаран в „Детска планета“!

    Дима Панджилова

    „Отлични учители, чудесни занимания, щастливи деца! Силно препоръчваме Детска планета на всички родители.“

    Иглика Цекова

    „Децата са щастливи там, най-добрата препоръка“

    Димитър и Мира Яневи